Smoothie att börja morgonen med! ;)

God morgon!

Förlåt att jag inte hann blogga mer igår, men mitt brandalarm i min lägenhet hade gått, och Coco var ensam hemma, så det var värsta kaoset.. Det kan ni väl ana? ;) Haha! Så somnade runt 9 igår kväll, sjukt tidigt för att vara mig.. Men allt var lugnt, det brann inte!! FALSKT ALARM.. Skönt! Pyyh..

.

Idag ska jag hämta ut lite paket, och åka hem till mamma och hämta min dator sladd jag glömt.. Därför jag inte kunnat ta bra bilder, *suck!!* Irriterande va..?! Letade som en idiot här hemma sen frågade jag mamma och hon kollade där hemma och hittade den direkt haha!! Så irriterande..

Det snöar typ också!! :( Har ni sett det..? Buhuhu.. Inte kul! Jag gick en 45 minuters promenad med Coco 8 i morse, då snöade det inte..? Dock hade det regnat under natten! Dock något som får mig på bra humör är min jordgubbs smoothie! Gott va..?! Bara jordgubbar, mums! + Yoghurt och lättmjölk.. Gotti gott gott! ;) Ska strax hoppa in i duschen också och börja fixa iordning mig, ska åka till kontoret sen också och få lite jobb gjort, bra! Känns som om jag inte vart där på ett tag, men det är för att vi har bytt kontor!  Ina kommer hem idag också!! Hon har åkt till Egypten, så gissa om hon kommer va brun?! Själv är jag blek som en blekfis..

.