Ny vecka babes!

God morgon mina små pluttisar!

Vaknade för ett tag sen, 9 tiden faktiskt.. Duuuuktig jag är! Hihi.. Måndag är det nu iaf! Härliga måndag, vilket betyder att det är en ny vecka att se fram emot! En vecka full späckad med projekt och möten! Alltid kul! :) I veckan ska vi få igång mitt hemliga projekt som jag pratat en del om. Det kommer bli så skojj!

Sen ska vi även få igång musiken. Har ju min andra singel på g, och den ska ju släppas nu precis innan sommaren, så det är en hel del att fixa tills dess. :) Så himla roligt! Älskar musiken, älskar att sjunga. Det är nog bland det bästa jag vet! Sex, sjunga, blogga, hångla och äta! Love it! Hehe;)

I studion..

.

Ja annars då..? Har lite saker jag ska fixa idag, små saker och lite sånt.. Sen ska jag förbi kontoret och hämta lite skor.. Jag måste dit! Jag har skjutit upp det hela förra veckan, men det är ju förfan lovely shoes jag ska hämta, ändå så skjuter jag upp det..? Jag har nog inte riktigt vart mig själv, för jag känner mig rätt och jag vet att jag älskar skor.. Haha ”Nehe?” Har nog ett par hundra iaf..

.

Hur som helst, här ligger jag just nu! Ligger och dricker min kaffe också, myspys.. Håller på att ladda upp inför dagen, ska nog ta ett bad strax också som jag sa igår! ”Spa morgon” dvs ha ansiktsmask, hårinpackning osv osv. Bra start på morgonen/veckan va..?