Configurations Error(!)

Popdrömmen träffar Lady Gaga!

1 september, 2012 · by werun

Okej, jag vet inte vad jag ska börja. Gårdagen var magisk på så många olika sätt! Lady Gaga var så grym! Det var ett fullsatt Globen som i öppningsnumret mötte en stor enhörning och en sprudlande glad Lady Gaga! Och glädjen – både publikens och Gagas – höll i sig under hela konserten.

Lady Gaga levererade den show som både Britney och Madonna strävar efter och Gaga är allt de båda popstjärnorna inte är. Hon var så närvarande. Såg allt som publiken gjorde och hur de mådde. Hon höll långa mellansnack om allt då hon stått för i hela sin karriär – att vi alla är olika, men vi alla är lika mycket värda – för vi föddes såhär. Och det kändes så äkta. Gaga är en sann inspirationskälla till otroligt många personer världen över. Och hon bryr sig om sina fans – på ett äkta sätt.

Ett par låtar in i konserten, precis efter att ”Judas” avslutats hände något. Strömmen i den stora borgen Gaga har på scen försvann och bakom kulisserna hördes Gaga säga puss, puss och hur mycket hon älskar sina fans på svenska. Efter ett par minuter tänds Globen upp och Lady Gaga kommer ut på scen och berättar att de har problem med elektriciteten på scen. Men som den artist hon är låter hon inte sina fans stå underhållningslösa de drygt tio minuterna som strömmen är borta. Istället gör hon ”Fashion Of His Love” acapella och frågar publiken om de har några frågor till henne – vilket de såklart hade.

Läs mer här —>