Configurations Error(!)

Lazees andra album ”Supposed To Happen” är här!

12 oktober, 2011 · by WeRun


Lazees andra album ”Supposed To Happen” har varit long time in the making.

Efter att ha skrotat ett i princip helt färdigt album, som Lazee kände att han inte kunde stå för till 100%, har han omgrupperat, startat egna bolaget Timeless och spelat in en ny uppföljare. Ett album där Lazee följer sitt hjärta och gör exakt den musiken han själv alltid velat göra. Det är till stor del en tillbakagång till ett hårdare och streetigare sound men det är fortfarande storslaget och jante-befriat, med siktet inställt på toppen.

Stenhårda beats och ballader

Singeln Gotta Go roterar redan på både kommersiella stationer och public service-radio. På Supposed To Happen samlar Lazee såväl etablerade producenter som MasseIshi,Mack Beats och Gameboii som tidigare okända namn, t.ex blott 16-årige Durim Haxholli. Resultatet är ett brett album där stenhårda beats samsas med mäktiga ballader. Lazee flow är den röda tråden plattan igenom och nytändningen går inte att ta miste på. Lazee låter hungrigare än någonsin.

Spår på plattan:

1. Intro
2. Victory (prod. Durimkid)
3. Got It Like That ft. Ilya (prod. Ilya)
4. Malmö City State Of Mind (prod. Noodlebreak & Durimkid)
5. No Hook (prod. Durimkid)
6. Give Me A Call ft. Ricky (prod. Tinitus)
7. Gotta Go (prod. Tinitus)
8. Me, Myself & I (prod. Gameboii)
9. Stronger (prod. Ishi)
10. Crossing The Line ft. Anthony Mills (prod. Masse)
11. Thing Called Love (prod. Mack Beats)
12. You Can Have It All ft. Chris Mhina (Matte Caliste)

Skrivet av: Redaktionen